Пресни гъби с яйца

Ivan CankovIvan Cankov
Новак
7
25
140
12/05/2012
"Ароматен обяд, който и сами може да си приготвите, при това много лесно "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 605
  • Преглеждания за месеца550
  • Преглеждания за седмицата97
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените гъби се задушават заедно с лука в растителното масло с добавка от малко вода и щипка сол. Като омекнат, се заливат с яйцата, разбити със сол и черен пипер на вкус.

Оставят се няколко минути на тих огън, за да се стегнат яйцата, и се поднасят.

Към всяка порция се прибавя прясно масло, след което отгоре се наръсва нарязан магданоз. Отделно се поднася салата по избор.

Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см
24.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Елегантен бамбуков поднос за сервиране на вкусни ордьоври и аперитиви - гостите ви ще го оценят високо

Рейтинг

5 11
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар