Хляб в хлебопекарна с кисело мляко

22/04/2017
ГАЛЯ ДУМАНОВА
отГАЛЯ ДУМАНОВАГотвач17611272
"Вече знаете тайната на вкусния хляб - просто слагате съставките в хлебопекарната и натискате бутона за старт "
Приготвяне10 мин.
Готвене200 мин.
Общо210 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 744
  • Преглеждания за месеца159
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • вода - 210 мл хладка
  • кисело мляко - 1/3 ч.ч.
  • захар - 2 ч.л.
  • сол - 1 и 1/2 ч.л
  • яйца - 1 бр.
  • олио - 1 с.л.
  • брашно - 600 г
  • суха мая - 7 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посочените продукти се слагат в контейнера на хлебопекарната в реда, в който са написани.

Аз настройвам машината на програма Френски хляб за 1 кг и средна препечена коричка.

След първият звуков сигнал на машината по желание може да се добавят 10-15 гр. микс от семена.

След като приключи работата на хлебопекарната хлебчето се изважда и се завива в кърпа за 10 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар