Лесна Торта Гараш

ДениславаДенислава
Новак
7
4
11/05/2012
"Лесен вариант на любимата ни класическа торта Гараш"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо82 877
  • Преглеждания за месеца390
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана9 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват на слаб огън със захарта, докато се сгъстят. Към тях последователно се прибавят брашното, настърганите орехи, какаото, кафето и настърганата лимонова кора. Бъркането продължава, за да не станат гранулки.

Тестото се изсипва в намазана с масло тортена форма. Изпича се в умерена фурна.

След като изстине блата се разрязва на 2 части и се намазва с какаовия крем.

Отгоре се залива с шоколадовата глазура и се поръсва с кокос.

Рейтинг

5 17
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Диляна
Диляна
03.01.2020 14:47
Страхотна вкусна торта.
0
0
П
П
29.06.2014 10:11
10 яйца не са ли много?
5
0
Elenka
Elenka
10.11.2013 18:25
Е добре де как се прави какаовия крам ообеснете не всички знаят как се прави!!!
7
3