Кописка

25/04/2017
Албена Атанасова
отАлбена АтанасоваПомощник Готвач98122312
"Знаете ли какво е кописка? Вече знаете, знаете и колко е вкусно "
Приготвяне45 мин.
Готвене80 мин.
Общо125 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 075
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на ситно и се слага в тенджера, заедно с малко олио и киселия сок плюс водата.

Вари се докато омекне.

Когато е готово се запържва брашното и се добавя към зелето, заедно с него се добавят и
червеният пипер и джодженът. Изисква се добро бъркане.

Ако бобът не е от консерва е необходимо предварително да се възвари до полуомекнало състояние.

След това зелето се смесва с белия боб и се оставя на слаб огън за още 40 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сергей Анчев
Сергей Анчев
08.01.2018 14:43
Много добре. Чудесно за студената зима.
Имам чувството, че е от украинска или руската
кухня.
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв