Начин на приготвяне
В съд поставяме пилето заедно с морковите да врат.
Изчистваме гъбите, измиваме ги и нарязваме на едро.
Пресния лук също изчистваме и измиваме и него нарязваме на ситно.
Кашкавала настъргваме на най-ситното на рендето.
След като е сварено пилето, го обезкостяваме, а морковите нарязваме на колелца.
В подходящ съд, който предварително сме намазали с олио, започваме да редим.
Най-отдолу поставяме гъбите, върху тях - нарязания лук, върху него
- морковите на колелца и късчетата пилешко.
Посоляваме със солта и черния пипера и отгоре равномерно слагаме парченца масло.
Поръсваме с настъргания кашкавал.
Слагаме в предварително загрята фурна на 200 градуса и печем около 20-30 минути до зачервяване на кашкавала.