Начин на приготвяне
За приготвянето на сача ще ни трябва още грил тиган за печене на месото и зеленчука, тиган за пържене на картофите и печения пипер.
Нарежете месата поотделно на малки и тънки пържолки, измийте и ги подсушете.
В отделни купи поставяте месата, добавяте им по 2 с.л. соев сос, 2 с.л. горчица, черен пипер на вкус, а на пилешкото месо - и 1 ч.л. чесън на прах. Завийте купите със стреч фолио и ги поставете в хладилник за не по малко от 30 минути.
През това време почистете и обелете зеленчука. Лука нарежете на тънки полумесеци, тиквичките - на филийки, а морковите на ленти. Обелете картафите и ги поставете в вода.
Намажете грил тигана с малко олио и го нагрейте, изпечете първо пилешките пържоли, а после и свинските. Печенето продължава около 15 минути за пилешкото и 20 минути - свинското до лек загар. Поставете ги поотделно при съдове с капак, така месата се задушават и омекват.
Ред е на зеленчука, в същия грил тиган и мазнина изпечете първо лентите моркови, после тиквичките и накрая лука. На вид зеленчукът трябва да е изпечен, но отвътре - да е хрупкав, поставете ги в общ съд с капак да се задушат, там те омекват.
Нарежете картофите на ивици и ги изпържете в нагрято олио в другия тиган (керамичен или тефлонов) до готовност, поставете ги в купа, застлана с 2-3 пласта кухненска хартия, за да попие излишната им мазнина, посолете ги на вкус.
Премахнете мазнината от картофите и в още намазнения тиган чукнете яйцата (без да ти разбивате) едно до друго, да се получи при печенето като палачинка, но от цели яйца. Печете от двете страни и леко посолете.
В същия тиган в малко олио изпържете пиперките, колкото да се нагреят, и ги прибавете към останалия зеленчук, посолете ги на вкус и разбъркайте.
В средата на сача поставете стена от свалящ се ринг за торти. Първо наредете на дъното свински пържоли, после част от зеленчука, ред пилешки пържоли, ред зеленчук, ред свински пържоли и ред от последния зеленчук, сипете образувалия се сок от пържолите равномерно върху тортата.
Отгоре поставете палачинката от печените яйца и премахнете ринг-стената. Около оформената мъжка торта наредете пържените картофи и нарязания домат а тортата поръсете с настъргания кашкавал.
Поставете сача в студена фурна и включете на 200 градуса, след като се размекне кашкавалът, извадете сача от фурната и поставете на стойката му, сервирайте.