Заешко с гъби, моркови, арпаджик и ориз на фурна

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1488140215215
02/05/2017
"Заешко по селски - с моркови, гъби и арпаджик - затова е толкова неустоимо вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 206
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарежете на порции, осолете и хубаво натрийте с червен пипер и олио.

Нарежете морковите на кръгчета и обелете арпаджика. В тава сипете олио, подредете месото и около него добавете морковите, гъбите и арпаджика.

Поръсете с черен пипер и малко сол, долейте вода около три чаени чаши.

Покрийте тавата с алуминиево фолио и сложете да се пече на 180 градуса, след час извадете тавата и добавете измития ориз, върнете във фурната без фолио, за да се запече малко месото и оризът да поеме от бульона.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар