Запечена паста с майонеза и кашкавал

magi yordanovamagi yordanova
Новак
1
1
16/05/2012
"Италианската паста има сериозен конкурент в лицето на тези запечени макарони с чубрица "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 268
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода и се отцеждат. Прехвърлят се в тава и към тях се прибавят половината кашкавал, майонезата, доматения сок и подправките.

Объркват се и се запичат за 15 минути на 180С във фурната. После се поръсват с останалия кашкавал и се връщат обратно във фурната, докато се стопи кашкавала отгоре.

Получават се около 4 порции.

Рейтинг

5 17
4 9
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Галина
Галина
27.08.2014 13:53
Много вкусноооо.....
1
0
пепина
пепина
11.09.2013 20:13
добре изглежда, дали ще е вкусно????????????????
0
0