Начин на приготвяне
Пудингът се приготвя по указания на опаковката начин с прясното мляко и захарта.
Слагам на тънък пласт от пудинга на дъното на форма за торта със свалящи се стени. Начупвам част от бишкотите наполовина и ги нареждам изправени по страните на формата.
След това нареждам на дъното плътно една до друга ред бишкоти, леко потопени в захарен сироп, приготвен от 2 ч.ч. вода и 4-5 с.л. захар (трябва да е изстинал).
Изсипвам половината от пудинга върху бишкотите, нареждам втори ред бишкоти, върху тях - втората половина на пудинга.
Отгоре декорирам с кокосови стърготини, настърган шоколад и карамел. Може да използвате каквато декорация пожелаете.
Бишкотената торта трябва да престои в хладилника да стегне, най-добре цяла нощ.
Уточнение: Бишкотите отстрани на формата не ги сиропирам, за да останат цели и да не се разпаднат. Но те поемат от крема и омекват.