Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Пастет»Домашен яйчен пастет

Домашен яйчен пастет

Мария СимоваМария Симова
Автор
2k20k4k24
Домашен яйчен пастет
Снимка: Мария Симова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"Такава вкусотия сме ви приготвили, че ще искате всеки ден с нея да закусвате"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • сирене - 120 г
  • олио - 30 мл
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • сол - на вкус (аз не слагам)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата рохкави, това става за три минути след завирането им.

Обелете ги и ги поставете в блендер заедно с другите продукти без солта и пасирайте сместа.

Опитайте пастета и ако е нужно тогава добавете сол на вкус.

С тази великолепна и здравословна смес, намажете вашите препечени филийки на закуска или просто намажете филийките и ги изпечете във фурна.

Домашният яйчен пастет е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
56
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Irena
Irena
Вкусно
08.05.2023 22:13