Кюфтета с кашкавал

ЕфросияЕфросияДжедай301
31/05/2012
"Какво да се прави? Ето още едни сочни кюфтета, които ще трябва да опитаме 2-3 пъти поне!"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции14-16 бр.
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 218
  • Преглеждания за месеца306
  • Преглеждания за седмицата80
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Накълцайте много ситно лука и праза или ги настържете.

Смесете ги с каймата, яйцата, напоения с вода и добре отцеден хляб, накълцания магданоз, настъргания кашкавал и подправките на вкус.

Омесете каймата много добре. Оставете каймата да престои за 30 минути в хладилника, като покриете съда с фолио.

След това оформете с намазнени ръце кюфтетата и ги дръжте в хладилника, докато дойде време за печенето им.

Подреждат се в тава с хартия за печене и се изпичат в умерено загряна фурна. Може да ги изпечете и на скара. Поднесете кюфтетата с кашкавал със салата.

Рейтинг

5 10
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
AMATbOP#235475
AMATbOP#235475
22.07.2019 07:36
аз добавих и малко ситно наразяни гъби печурка, станаха идеално
0
0
Петя
Петя
09.12.2015 20:38
Stavat strahotni :)
1
0