Начин на приготвяне
Пилешката пържола се поръсва със сол, черен пипер и къри. Печем на грил тиган от двете страни до готовност и нарязваме на малки лентички.
В купа се разбиват яйцата с малко сол, добавяме прясното мляко, брашното и содата за хляб. Разбърква се добре и добавяме мащерка, риган и щипка черен пипер.
В малка тавичка върху хартия за печене сипваме сместа. Тиквичката се нарязва на кръгчета и се нарежда отгоре.
Печем в загрята фурна 190 градуса около 25-30 минути.
Изважда се, поръсваме с настърган кашкавал на едро ренде и връщаме във фурната, докато се разтопи.
Поднасяме със салата от рукола с кубчета краставица, сол , балсамов оцет и зехтин.