Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бишкотена торта»Бишкотено-бисквитена торта с плодове

Бишкотено-бисквитена торта с плодове

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Бишкотено-бисквитена торта с плодове
Снимка: Monika Ivanova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
Порции
10
"Най-вкусният подарък, който може да на правите на някого е да му приготвите Бишкотено-бисквитена торта с плодове"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 1 пакет
  • сок от компот - 300 мл
  • меденки - 1/2 пакет за торта
  • банани - 2 бр.
  • ванилия - 1 бр.
  • прясно мляко - 300 мл
  • сметана - 200 мл
  • пудинг - 1 бр. без варене
  • пудра захар - 3 с.л.
  • желатин - 1 бр.
  • плодове - за декорация
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сметаната и млякото трябва да са студени. Сипват се в голяма купа заедно с 3 с.л. пудра захар и намачканите или пасирани банани и ванилията и се разбиват с миксер докато сместа се сгъсти добре.

Сложете ринг за торта върху поднос и леко намажете с крем отдолу.

Бишкотите топвате за секунда в компота и редите по стените на ринг за торта. На дъното слагате меденки, след това 1 дебел пласт крем, отново ред меденки и пак много крем за да свърши.

Прибирате я в хладилника докато разтворите желатина и нарежете плодовете. Може да използвате всякакви плодове според сезона или предпочитанията ви.

Редите ги върху тортата и заливате със смес от разтворен желатин в 1 ч.ч. вода и 3 с.л. захар. Оставете в хладилник да стегне поне за няколко часа, а най-добре да се реже на другия ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Станислава Вълкова
Станислава Вълкова
Великолепна.
03.10.2018 19:09