Начин на приготвяне
Сметаната и млякото трябва да са студени. Сипват се в голяма купа заедно с 3 с.л. пудра захар и намачканите или пасирани банани и ванилията и се разбиват с миксер докато сместа се сгъсти добре.
Сложете ринг за торта върху поднос и леко намажете с крем отдолу.
Бишкотите топвате за секунда в компота и редите по стените на ринг за торта. На дъното слагате меденки, след това 1 дебел пласт крем, отново ред меденки и пак много крем за да свърши.
Прибирате я в хладилника докато разтворите желатина и нарежете плодовете. Може да използвате всякакви плодове според сезона или предпочитанията ви.
Редите ги върху тортата и заливате със смес от разтворен желатин в 1 ч.ч. вода и 3 с.л. захар. Оставете в хладилник да стегне поне за няколко часа, а най-добре да се реже на другия ден.
Коментари