Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена торта»Шоколадова бисквитена торта с плодове

Шоколадова бисквитена торта с плодове

Шоколадова бисквитена торта с плодове
Снимка: Теодора Мещерова
1 / 9
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
8
"Похвалете се на всички със сладкарските си умения - почерпете дори съседите с тази бисквитена торта"

Необходими Продукти

  • пудинг - 1 пакет ( 90 г) шоколад на Йоткер
  • прясно мляко - 1 л
  • захар - 130 г
  • банани - 1 бр.
  • бисквити - 2 пакета обикновени по 190 г
  • круши - 2 бр.
  • грозде - 2 малки чепки за украса
  • кафе - 1 пакетче разтворимо
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сложете прясното мляко, захарта и шоколадовия пудинг.

Сложете на котлона и бъркайте непрекъснато. Когато заври, бъркайте още 5 минути и дръпнете от котлона.

Нарежете банана на филийки. Крушите почистете от семките и също нарежете на филийки.

Разтворете кафето в купа с гореща вода. Във форма за торта с диаметър 26 см подредете ред бисквити, като, първо, ги топите в кафето.

Следва крем, след това наредете от плодовете.

Така процедирайте, докато ви свърши кремът. Накрая украсете лесната бисквитена торта със зрънца грозде.

Сложете шоколадовата бисквитена торта с плодове в хладилник да стегне за минимум 4 часа.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: