Баница с коремче

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
19/02/2012
"Ето, равновесието във Вселената най-сетне е възстановено - вие похапвате сладко, а баницата получава коремче "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо68 167
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Баницата се реди в правоъгълна тавичка . В дълбока купа се прави смес от изброените продукти като е добре сиренето да се натроши, а не да се стърже с ренде.

Дъното и стените на съда, в който ще се реди баницата се намазва много добре с приготвената смес. Дъното трябва да е покрито с нея, това е задължително - нека не Ви притеснява това.

Слага се първия лист от корите. Ръси се от сместа и така продължавате да редувате като отново завършвате със сместа, с която сте полели и отгоре баницата.

Печете на 250 градуса до готовност. След като я извадите от фурната я оставете само 1 минута за да дръпне мазнината.

Обърнете баницата. Оставете така докато баницата изстине напълно.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
28.00 лв.
21.56 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 7
4 10
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ким
ким
06.08.2013 18:58
Не сте разбрали...коремчето се появява след това-кагато изядете баницата!!!
14
0
тим
тим
21.06.2013 21:47
като гледам снимката, май не е за тази рецепта хахахахаха лъжливи снимки
6
1
март
март
02.06.2012 14:22
то това коремче на картинката, май е с плочки
7
1