Кроасан Брускета

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
436
1k
801
847
1
15/06/2017
"Който иска да си спазва диетите, ние днес сме на кроасан брускета и даже можем да изядем и един вместо вас "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо399
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кроасани

Начин на приготвяне

Изрязваме внимателно горната част на кроасаните, но не докрай да се отдели, а да се държи в широката част и леко я разтваряме настрани.

В купа разбиваме яйцата и към тях добавяме черния пипер.

Нарязваме шунката на дребно и настъргваме кашкавала. Сипваме ги към яйцата. Добавяме и сметаната и разбъркваме всичко добре.

С тази смес пълним кроасаните.

Нарязваме перцата пресен лук на дребно и подреждаме върху напълнените кроасани. Запичаме в загрята фурна до златисто.

Сервираме със салата от домати и крема сирене за гарнитура.

Практичен метален нож за тесто 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен метален нож за тесто 20 см
7.55 лв.
Виж ››

Приготвянето на тестени сладкиши и солени изделия вече е по-лесно, бързо и точно, благодарение на металния нож за тесто. Усъвършенствайте уменията си в боравенето с тесто и станете истински самоук талант с вашия нов метален нож за тесто!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар