Начин на приготвяне
1. Настъргваме тиквата на едро ренде. В намазнена тавичка слагаме тиквата, поръсваме я с 2 с.л. захар и канелата, леко размесваме.
2. Включваме фурната на 180 градуса.
3. Маслото нарязваме на кубчета, смесваме го с брашното и захарта. Започваме да стриваме всичко заедно, до образуването на трохи. После добавяме овесените ядки и нарязаните орехи (може и смлени, но целта е да се усещат парченцата). Внимателно разбъркваме и покриваме тиквата с получената ронлива смес.
4. Печем до златисто или около 45- 60 минути.
Крамбъла сервираме охладен, може да добавим и топка сладолед, но и така си е достатъчно вкусен!
Източник: da-gotvim-s-tillia