Разядка с извара и магданоз

VeselinaVeselinaГотвач263562593
23/06/2017
"Най-обичаме такива разядки - бързи и много ефектни"
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 433
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме орехите от черупките и ги смиламе с мелничка за мелене на ядки.

В голяма купа слагаме изварата заедно с 1/2 кофичка киселото мляко и намачкваме с преса на дупки, за да се смесят двата продукта.

Добавяме зехтина и разбъркваме. Измиваме магданоза и го нарязваме на дребно и го прибавяме. Почистваме скилидките чесън и ги намачкваме с преса или ги нарязваме на възможно най-дребно и ги слагаме и тях вътре.

Целта е да не хрупа, а да се усещат вкусът и ароматът. Добавяме орехите при другите съставки.

Най–накрая слагаме сол и черен пипер на вкус и разбъркваме всичко. Прехвърляме в купички и украсяваме с клонки магданоз.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар