Начин на приготвяне
Разрязваме питките на две, но не докрая. Мажем с меко масло. На тостер сандвич запичаме за кратко кренвиршите.
В тиган сипваме олиото и го загряваме.
Белим, мием и режем лука на полумесеци. Изсипваме в тигана и го запържваме за 3-4 минути.
В питка (1-ви вариант) редим кашкавал и кренвирш. Запичаме за 1-2 минути. Изваждаме и редим от вече нарязаните чушка, домат и готовия лук.
Вторият вариант е, като разрежем кренвирша на дълги ленти и го сложим в питка заедно с лука, чушката и кашкавала.
Запичаме за 1-2 минути и след това слагаме вътре доматите.
Сервираме с горчица и лютеница.
И двата варианта на хотдог джопчето са много вкусни и бързи. Да ви е вкусно!
Коментари