Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Чеснови пържоли със сирене и кафява захар

Чеснови пържоли със сирене и кафява захар

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
6145k2k7
Чеснови пържоли със сирене и кафява захар2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Задължително бяло вино с тези сочни пържолки...добре, де, в краен случай и бира става"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр. с кост
  • чесън - 4 скилидки
  • кафява захар - 4 с.л
  • масло - 4 с.л на стайна температура
  • червен пипер - 1 ч.л
  • кашкавал - 80 г
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и минете чесъна през преса. Настържете кашкавала. Натъркайте пържолите от двете страни с чесъна и кафявата захар.

Поставете пържолите в тава за печене във фурна и поръсете с разтопеното масло на малки бучки.

Поръсете със сол и черен пипер. Печете на 190 градуса за около 30 мин. Извадете от фурната и поръсете с настъргания кашкавал.

Печете още 5 минути до разтопяване и зачервяване на кашкавала. Сервирайте със салата по желание.

Чесновите пържоли със сирене и кафява захар са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: