Пухкав омлет

Даяна НиколоваДаяна Николова
Помощник Готвач
43
244
109
150
1
10/07/2017
"Омлетът винаги е добро решение за бързо и вкусно ястие"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 609
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омлетът се приготвя на тиган с незалепващо покритие. Ако нямате под ръка такъв, то използвайте обикновен, но добавете мазнина.

Тигана се слага да загрее. Яйцата се разбиват в съд. Към тях се слага малко куркума. Докато се бърка се добавя съвсем малко вода. Тя е тайната съставка на перфектния пухкав омлет.

След като тиганът е загрял се изсипват яйцата. Докато той хваща коричка от долната страна, върху него се натрошава сирене. Върху сиренето се поставя филето. Върху филето се нарежда кашкавала. Всички продукти за плънката като грамаж са по ваш избор.

След като всичко е поставено, омлетът се затваря. Може да го разделите на 2 части, за да можете да ги обърнете по-лесно в тигана. След разтопяването на кашкавала омлетът е готов.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар