Начин на приготвяне
В две купи отделяме жълтъците и белтъците на 8 яйца.
При белтъците добавяме сол и бял пипер. Разбъркваме хубаво, изсипваме в тава с хартия за печене, намазана с олио. Печем за 7-8 минути на 160 градуса.
Разбъркваме жълтъците и добавяме сол, 2 с.л. прясно мляко, настъргания кашкавал, черен пипер, чесън на прах, риган, нарязани на ситно магданоз и пера зелен лук.
В тиган слагаме бучка масло и сместа със жълтъците. Разбъркваме (става като бъркани яйца).
Върху дъска слагаме стреч фолио и обръщаме белтъците. Премахваме хартията внимателно и в широката част сипваме запържените жълтъци.
С помощта на фолиото завиваме различния омлет на руло.
Сервираме омлета руло със зелени салати и репички.
Източник: Maia Ivanova - Кулинарна мрежа