Начин на приготвяне
Разбийте в купа яйцата със солта. Ако желаете, може да сложите една супена лъжица млякото.
Загрейте добре растителното масло в тиган с незалепващо покритие.
Изсипете разбитите яйцата в сгорещения тиган. Изчакайте малко на омлетът да стегне по краищата.
Поставете две клечки за китайска храна в противоположните краища на омлета и ги натиснете към центъра.
Съберете клечките в центъра на тигана успоредно една на друга. Разстоянието между тях трябва да бъде около един пръст.
Като ги държите успоредни, започнете бавно да ги въртите в кръг, за да оформите спирала.
След като се оформи на спирала, гответе омлета още малко, докато остане леко течен в центъра.
Сервирайте омлета Торнадо с гарнитура по желание или върху купичка сварен ориз. Опитайте!