Салата с маринована херинга

25/06/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90610322
"Вземете маринована херинга и оставете останалото на нас - за нула време ще ви спретнем вкусна салата "
Приготвяне20 мин.
Готвене2 мин.
Общо22 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 241
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спанакът се бланшира в кипяща вода и се отцежда, докато се охлади напълно.

Всички зеленчуци се измиват. Марулята се накъсва едро в голяма купа.

Добавят се нарязаните домати и блаширания спанак.

Разпределя се отгоре маринованата херинга, нарязаните обезкостени маслини и магданоза.

Салатата се овкусява със сол и черен пипер по желание и се залива с изцеден лимонов сок, малко оцет и зехтин.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар