Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Панирано филе от пангасиус с корнфлейкс

Панирано филе от пангасиус с корнфлейкс

Панирано филе от пангасиус с корнфлейкс
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Филе Пангасиус с най-вкусната и хрупкава панировка - вижте как"

Необходими Продукти

  • филе от пангасиус - 1 кг
  • яйца - 2 бр.
  • бира - 2 с.л.
  • корнфлейкс - 1 пакет
  • брашно - 1 ч.ч.
  • олио
  • сол
  • моркови - 1 бр.
  • краставици - 1 бр.
  • лимони - 1/2 бр.
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето от пангасиус на парчета каквито на вас ви харесват. Осолете ги и оставете да се отцеждат, тъй като замразеното филе пуска много вода.

Разбийте яйцата, като добавите и бирата.

Пригответе си брашното и започнете да овалвате всяко парче риба след което потапяте в разбитите яйца и накрая овалвате в корнфлейкс.

Загрявате олиото и пържите до златисто, като слагате готовите парчета панирана риба върху домакинска хартия да се попие излишната мазнина.

Панираното филе от пангасиус с корнфлейкс е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: