Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Хрупкав пангасиус с корнфлейкс

Хрупкав пангасиус с корнфлейкс

Хрупкав пангасиус с корнфлейкс
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Хрупкава отвън, сочна и топяща се в устата отвътре. Обзалагаме се на една бира, че не може да я приготвите като нас"

Необходими Продукти

  • пангасиус - 1 кг
  • яйца - 2 бр.
  • сол
  • бял пипер
  • корнфлейкс
  • олио - за поръсване
  • брашно - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете пангасиуса. Овкусете със сол и бял пипер. Застелете дъното на тава за печене с домакинска хартия. Поръсете с олио.

Чукнете яйцата и ги разбийте. Потопете всяко филе в брашно от двете страни, след това в разбитите яйца и накрая в корнфлейкс панировката.

Подредете филетата в тавата и изпечете до златисто в загрята фурна.

Поднесете панираната риба с подходяща салата.

Хрупкавият пангасиус с корнфлейкс е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: