Начин на приготвяне
Залейте желатина с малко вода и оставете да набъбне.
През това време разбийте сметаната със захарта и лимоновата захар на пухкав крем.
Начупете бисквитите и нарежете плодовете на парчета.
Затоплете желатина да се втечни (без да завира) и след като се поохлади на струйка го налейте при сместа. При непрекъснато бъркане добавете нарязаните плодове и внимателно разбъркайте.
Облепете купа или форма за кекс със стреч фолио отвътре и сипете сместа в нея, с леко притискане с шпатулата и изравняване.
Поставете формата в хладилник за 3 часа, докато стегне желатинът.
Обърнете формата върху поднос и я премахнете заедно с фолиото, сервирайте бисквитената торта.
Бисквитената торта Лятно изкушение е готова.