Шишчета от зелен боб

22/07/2017
"Обзалагаме се, че такова мезе не сте опитвали досега "
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 070
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият боб се сварява в тенджера с подсолена вода (може да използвате и от буркан, за да си спестите време за варенето).

Отцежда се и се оставя да изстине. В купа разбивате яйцето, добавя се малко бира. Слагат се солта и черния пипер.

Бобът се нарязва на еднакви парчета, които се набучват на бамбуково шишче.

Овалят се в брашното от всички страни, после в яйчената смес и накрая в галетата.

Пържат се в сгорещено олио.

Прекрасно мезе.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар