Начин на приготвяне
Поставете каймата в голяма купа, добавете яйцата, ситно нарязаните лук, морков, чесън, магданоз, галетата и подправките.
Замесете каймата много добре, добавяйки по 1 лъжица от млякото. Завийте купата със стреч фолио и оставете в хладилник за 1 час.
През това време си пригответе продълговата тава, отделно намажете лист хартия за печене с олио и след изтеклото време, поставете каймата върху него.
Оформете солено руло с помощта на хартията и го поставете заедно с нея в тавата, отвито. Поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна.
След като се запече отгоре до златист загар, покрийте рулото с алуминиево фолио, печете общо 40 минути.
Преместете рулото в продълговата чиния и нарежете на филии.
Поднесете с гарнитура по избор или според сезона.
Рулото с кайма на фурна е готово.