Пилешки дробчета, сърца и воденички по селки

Н.ВелеваН.Велева
Новак
15
63
14
30
27/07/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 632
  • Преглеждания за месеца217
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете сърцата и воденичките. Дробчетата оваляйте в брашно и наредете в тава, полейте ги с олио.

Запечете ги леко във фурна и към тях прибавете сърцата и воденичките. Запечете ги до златисто. В купа смесете виното, бульона и доматеното пюре.

Зеленчуците нарежете на колелца, а чесъна оставете цял. Извадете тавата от фурната и овкусете с пушения пипер, сол и чубрица.

Залейте дробчетата с приготвената течност, сложете зеленчуците, разбъркайте и върнете във фурната. Печете до готовност. Накрая поръсете с магданоза.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар