Начин на приготвяне
Почистените 200 г плодове нарежете при нужда и ги намачкайте. Останалите 200 г нарежете на ситни парченца.
Разбийте заедно киселото мляко, изварата и крема сиренето, като по желание може да долеете и малко прясно мляко.
Сипете захарта и намачканите плодове, без тези за украсата. Смелете или блендирайте сместа, за да се получи напълно гладък крем.
Пригответе си десертни чашки и по дъното им поръсете пласт от смлени бисквити, разбъркани с малко канела и какао.
Отгоре разпределете малко от млечно плодовия крем, нарязани плодове, поръсете с малко бисквити и отново плодов мус с извара.
Украсете с плодове, поръсете с малко какао и сложете плодовия мус с извара за 2-3 часа в хладилник преди да поднесете.