Начин на приготвяне
Измиваме пилешките плешки и овкусяваме със соевия сос и пилешката пикантина.
Слагаме ги в съд с вода и варим около 10 минути.
В тиган поставяме олиото, след което прибавяме ориза заедно със зеленчуковия бульон и разбъркваме.
Когато оризът стане прозрачен, прибавяме и замразените зеленчуци.
Отново разбъркваме и прибавяме вода, която е 1:3 или 1 ч.ч. ориз се равнява на 3 ч.ч.вода.
Оставяме за около 5 минути, след което прибавяме и нарязания на дребно магданоз и отстраняваме от огъня.
В тавичка поставяме пилешките плешки и добавяме ориза със замразените зеленчуци.
Поставяме във фурната и печем до готовност.