Кашкавалени мъфини

фифифифиНовак
11/07/2012
"Солени и ароматни мъфини, на които просто няма как да устоите, а и няма причина да откажете "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции6-8 бр.
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо33 337
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата добре и добавете прясното мляко и маслото и накрая добавете пресятото брашно и солта.

След като сместа се хомогенизира, добавете настъргания кашкавал, скълцания ситно лук и подправките, а накрая и бекона.

Сложете полученото тесто за 10 минути в хладилник. Разпределете го в предварително намазнени форми за мъфини.

Сложете ги да се изпекат в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Рейтинг

5 10
4 9
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Ваня Георгиева
И аз мисля че трябва чаена лъжичка сода поне.
0
0
мари
мари
01.10.2013 12:28
аз бих заменила бекона с друг вид колбас правила съм ги и са много сполучлици и вкусни
0
0
Диди
Диди
29.09.2013 18:55
Правила съм ги преди доста време и са страхотни, знам рецептата от "Вкусно с Йоли" и се казват кашкавалки. Бакпулвер не му трябва, защото си бухват толкова, колкото е необходимо, все пак не е кекс... ;)
Но я изпробвайте, перфектни са докато са още топли.
0
1