Начин на приготвяне
Разбийте яйцата с вилицата, поръсени с щипка сол.
Добавете към тях шунката и филето, нарязани на дребни кубчета. Добавете след това настъргания кашкавал и моркова - също настърган.
Накрая прибавете сушените зехтинови домати, накълцани на ситно, две лъжици каперси и настъргана една скилида чесън. Поръсете по желание със смлян черен пипер и накълцан магданоз и разбъркайте с лъжица.
Намажете със зехтин форми за мъфини.
Разпределете сместа в купичките, като във всяка от тях сипете по две супени лъжици.
През това време, докато приготвяте омлетите, загрейте фурната на 200 градуса.
Подредете купичките в тава и изпечете кашкавалените омлети за 12-14 минути до получаване на златист цвят.
Коментари