Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Дунавска скумрия с домати

Дунавска скумрия с домати

Ваня СтойчеваВаня Стойчева
Помощник Готвач
542821812
Дунавска скумрия с домати
Снимка: Ваня Стойчева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Прекалено вкусна, за да не я опитате"

Необходими Продукти

  • скумрия - 2 кг. дунавска
  • домати - 2 бр.
  • олио
  • черен пипер
  • лимони - 1 бр.
  • маслини - 200 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дунавската скумрия се почиства и се осолява. Коремчето ѝ се пълни със изчистени маслини и парченца лимон.

Посоляват се и се поръсват с черния пипер.

Доматите се нарязват на кръгчета и се слагат отгоре на рибките. Рибата се пече 30 минути на 200 градуса.

Дунавската скумрия с домати е много вкусна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: