Кекс без млечни продукти

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
25/08/2017
"Може и да е без млечни продукти, но определено на вкус нищо не му липсва Опитайте"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 769
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват заедно със захарта на пяна с миксер. После се добавят олио и вода. Продължава се с разбъркването с тел.

След това се добавят бакпулвер, ванилия, канела и сода. Брашното се добавя по малко и постепенно.

Накрая се рендосват бонбоните. Добре разбърканата смес се изсипва в средна тавичка, може и кексова форма.

Кексът се в загрята фурна на 170 градуса. След като бъде готов се поръсва с пудра захар.

Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
За хубаво тесто използвайте това:
Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
7.50 лв.
Виж ››

Класическа форма за кекс с качествено тефлоново покритие - изборът на практичната домакиня

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар