Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Антипасти»Антипасти с пилешко

Антипасти с пилешко

Антипасти с пилешко
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Вие и приятелите ви ще се влюбите в тях"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 2 бутчета
  • майонеза - 150 г
  • горчица - 4 с.л.
  • горчица - 1 с.л. руска (люта)
  • черен пипер
  • каперси
  • копър - пресен
  • франзела - 1 бр.
  • масло - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода. След като се сварят се отстранява кожата и се обезкостяват. Месото се нарязва на съвсем дребно.

Прибавя се майонезата, обикновената и лютата горчица. Продуктите се разбъркват и се овкусяват с черен пипер. Ако е необходимо се прибавя малко сол.

Франзелата се нарязва на филийки. Филийките се запичат в тостер и се намазват с краве масло. Върху запечените филийки се разпределя пилешката смес.

Накрая антипастите се гарнират с каперси и пресен копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
58
40
30
20
10
Дай твоята оценка: