Червено песто

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
692
6k
1k
2k
6
30/08/2017
"Това Песто си мечтае да му изпечете едни брускетки с чесън "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 081
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Песто

Начин на приготвяне

Пресните домати се измиват, цепват се на кръстче отдолу и се пускат във вряла вода да се запарят. След това се отстранява люспата им и твърдата част около дръжката.

Прехвърлят се в блендер заедно със сушените домати, скилидките чесън, черните маслини, бадемите, настъргания Пармезан, зехтина и пресния босилек.

Пестото се подправя със сол и лют червен пипер на вкус и всичко се разбива с блендера.

Пестото може да се прехвърли в бурканче и да се съхранява в хладилник до пет-шест дни.

Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
6.28 лв.
Виж ››

Голяма и много удобна за готвене купа миксер. Разбийте сместа ръчно или с помощта на пасатор - и по двата начин няма да има пръски наоколо. Купата миксер има двоен капак и силиконови крачета за стабилност при разбъркване.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар