Начин на приготвяне
Разбийте яйцата и захарта на слаб котлон, докато сместа се сгъсти. На тънка струя при непрекъснато разбиване долейте 400 мл прясно мляко. След него добавете разтвореното в 100 мл прясно мляко брашно и разбийте, докато се смесят.
След това увеличете малко котлона и продължете бъркането с бъркалка, докато кремът се сгъсти. Снемете го от огъня и оставете да изстине напълно, като го разбърквате през 2 минути, за да не хване коричка.
Разбийте кравето масло с пудрата захар в съд на водна баня на котлона, докато се получи гладък и пухкав крем. След това оставете и той да изстине леко.
Към масления крем започнете да добавяте лъжица по лъжица яйчния и така, докато двата крема се хомогенизират. Разсипете крема в подходящи купички или чашки и по желание гарнирайте с бисквитка, плодове и поръсете леко с пресято какао.