Туршия от карфиол и морков

Христилияна ВасилеваХристилияна Василева
Мастър Шеф
371
2k
955
1k
6
04/09/2017
"За да има да си боцкате през зимата "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 674
  • Преглеждания за месеца2244
  • Преглеждания за седмицата392
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът и морковите се нарязват на едро. Разбъркват се. Бурканите се пълнят с нарязаните карфиол и моркови. Притискат се плътно.

Във всеки буркан се слагат по два аспирина, 1 кафена чаша оцет, 1 чаена лъжица сол и 1 супена лъжица олио.

След като сме напълнили бурканите се доливат с гореща вода. Бурканите се затварят и се обръщат с капачките надолу.

След това бурканите се завиват. В продължение на два дена бурканите се разклащат. След това се прибират.

Капачки за буркани 50 бр - Етрополе
За вашата зимнина препоръчваме:
Капачки за буркани 50 бр - Етрополе
5.99 лв.
Виж ››

За да не отидат усилията ви на вятъра и да не се притеснявате, че зимнината ви ще се развали, заложете на изпитаното качество на капачки за буркани Етро Поле.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар