Бобена салата с целина

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
462
2k
830
912
6
14/09/2017
"Смело смесвайте хрупкава целина с боб - вкусният резултат ще ви изненада приятно "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 028
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целината се нарязва на не много малки парченца. Посолява се и се оставя в купата.

Червеният боб се измива и отцежда добре. Нарязва се лукът на полумесеци. Магданозът се реже на ситно. Прибавят се към селърито заедно с маслините.

Добавят се сол, 5-6 с.л. зехтин и сокът от лимона. Разбърква се хубаво, опитва се и, ако има нужда, се доовкусява.

Практична иноксова купа (басан) 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.99 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар