Начин на приготвяне
Загрява се прясно мляко със захарта на умерен котлон.
Нишестето се разбърква с малко вода на кашичка. Сипва се в горещото мляко и се бърка, докато сгъсти. Сваляме от котлона и добавяме бучка масло, разбърква се, докато се разтопи. Начупваме какаовите бисквити на малки парченца и прибавяме в крема.
Отделя се един плод от хинап за украса, останалите се нарязват на малки парченца и разбъркваме в крема, така че всички продукти да се смесят добре, но се внимава да не става на каша.
Сипваме бърканата смес в малка купичка и оставяме да се охлади. С нож минаваме по стените на купата и обръщаме в чиния. Отгоре се украсява с една шоколадова бисквитка и хинап.
Лесно, вкусно и полезно!