Кремсупа Витамина

25/09/2017
"Нежен вкус и завладяващ аромат - най-вкусната кремсупичка за цялото семейство "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 371
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества
Зеленчукова Супа

Начин на приготвяне

1. Нарежете всички зеленчуци на парченца и запържете последователно в сгорещения зехтин - първо лука, моркова и целината, след 5-6 минути прибавете и картофите, тиквата и пресния чесън.

2. Гответе няколко минути, разбърквайки на среден огън.

3. Налейте 1 литър вода, две-три щипки сол и варете под капак 20 минути. Ако е необходимо, си добавяйте водичка.

4. Сложете сметаната и подправките заедно със кориандъра и магданоза. Добавете още сол ако е нужно. След 5 минути отстранете от огъня.

5. Пасирайте до много фина консистенция, като гъстотата на супата ще зависи от вашите предпочитания - ако я предпочитате по-рядка, винаги може да си сложите още вода или сметана.

6. Сервирайте в купички, украсени с листенца кориандър.

Да ви е сладко!

Метален пасатор за заленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за заленчуци
12.59 лв.
Виж ››

Масивен метален пасатор за зеленчуци, с който бързо ще се справите с намачкването на продуктите за пюрета, супи и ястия. Металният пасатор има здрава дръжка, която позволява бързо обработване на храната. Пригответе любимите си ястия с един замах и метален пасатор, разбира се.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар