Моето руло Стефани

КулинарияКулинария
Новак
110311
Моето руло Стефани
Снимка: Кулинария
1 / 9
09/10/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
80 мин.
Порции
5
"Да не кажете, че си крием вкусотиите само за себе си - ето го и моето вкусно Руло Стефани"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме със сваряване на 4 от 5-те яйца. Във вряща вода поставяме и морковите, докато леко омекнат.

Каймата омесваме с едно яйце, филията хляб, която сме намокрили, настъргана глава лук, сол и черен пипер на вкус. Омесената кайма се разстила върху прозрачно фолио.

Разрязваме яйцата на половина и поставяме в средата на каймата, разрязваме морковите и киселите краставички и ги поставяме до яйцата.

Внимателно завиваме каймата под формата на руло. Намазваме тавичка с малко олио и поставяме внимателно рулото.

Сгорещяваме 2-3 с.л олио и поливаме рулото Стефани. Слагаме във фурната на 200 градуса. След като се зачерви поръсваме с кашкавал и запичаме.

Бон апети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: