Свинско месо с лук и чушки

АнитаАнита
Новак
5171015
Свинско месо с лук и чушки
Снимка: Анита
1 / 3
15/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5
"Грабвайте чиниите и идвайте, всеки иска да опита от това ароматно свинско с лук и чушки"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • лук - 4 глави
  • чушки - 7 бр.
  • сол - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • олио - 4 с.л.
  • черен пипер - 1 щ.
  • къри - 1 щ.
  • чубрица - 1 щ.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на ситни хапки. Те се слагат в тава с нагорещено олио.

Изпържвате до златисто месото, след това слагате лука, нарязан на едро.

Добавяте също и чушките. Всичко заедно изпържвате до омекване на зеленчуците.

Слагате червения пипер и разбърквате хубаво пърженото свинско. Махате тавата от котлона, слагате подправките и ястието е готово.

Свинското месо с лук и чушки е много вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: