Крехки пържоли с праз и гъби за нула време

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
20/12/2019
"Както казва Ваня - тези пържолки се приготвят за нула време, а пък са така вкусни..."
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 862
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинската плешка на по-дебели пържоли, нацепете ги на по-дебелата част или леко начукайте.

Овкусете ги със сол, черен и червен пипер.

Нарежете праза на ситно, а гъбите на ивици или по-едри парчета. В плаке или тава сипете олио, праза и гъбите, поръсете със чубрица и червен пипер.

Подредете пържолите, сипете виното и една чашка вода.

Печете във фурна до зачервяване и извиране на виното и водата, трябва да останат на мазнина.

Крехките пържоли с праз и гъби за нула време са готови.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар