Разядка от тиква с чесън

20/10/2017
"За повече апетит и за повече настроение - ароматна разядка от тиква с чесън "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 200
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените тиква и морковът се режат на малки кубчета и се отмерват 3 ч. ч. тиква. Сваряват се в подсолена вода и се отцеждат много добре.

Нарязаният на ситно лук и смачканият и нарязан чесън се запържват леко в олио и сол, след което се прибавя малко вода и се задушават до готовност.

Към сварените тиква и морков се прибавят задушеният лук и чесън и се намачкват.

Прибавя се лютият пипер и ако има нужда се посолява със сол на вкус.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар