Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кебап»Друсан кебап с люти чушки

Друсан кебап с люти чушки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Друсан кебап с люти чушки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
3
"Не пропускайте друсането, колкото по-силно друсате тенджерата, толкова по-вкусен ще стане кебапът"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 750 гр.
  • масло - 100 гр.
  • лук - 4 глави
  • люти чушки - 5 бр.
  • черен пипер
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, нарязано на малки парченца, се слага в тенджера и се задушава в маслото до полуомекване. След това се прибавят дребно нарязаният лук, лютите чушки, черен пипер, сол.

Всичко се задушава, докато поумекне лукът, като от време на време тенджерата се тръска при затворен капак.

Готовият кебап се поднася, поръсен със ситно нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
53
45
32
22
10
Дай твоята оценка: