Панирани парти бутчета

редакция:
Панирани парти бутчета
Снимка: Оля Колаклийска
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6
"Не ви трябва повод за парти, трябват ви вкусни панирани парти бутчета и всички приятели сами ще дойдат на гости."

Необходими Продукти

  • парти бутчета - 1 кг
  • яйца - 7 бр.
  • бяло брашно - 400 г
  • галета - 400 г
  • соев сос
  • мазнина - за пърженето
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и изчистени пилешки бутчета се дупчат с вилица навсякъде, за да могат да попият вкуса на соевия сос. Оставят се два часа да престоят.

След като ги извадите от соса, ги оставяте за пет минути в гевгир да се изцедят.

Потапяте първо в брашно, след това в яйце и накрая в галета.

Пържат се в горещо олио.

Обръща се постоянно, за да се изпържи панираното пиле равномерно.

Панираните парти бутчета са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: