Бистра супа с брюкселско зеле

28/10/2017
"Ще я добавите ли към колекцията с любими или първо ще я излапате и тогава "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 030
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • брюкселско зеле - 300 г
  • чушка - 1 бр. зелена
  • чушка - 1 бр. червена
  • лук - 1 глава
  • морков - 1 бр.
  • домат - 1 бр.
  • фиде - 1 - 2 шепи
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете в тенджера малко мазнина. Нарежете чушките и лука на дребно, а моркова настържете.

Сложете ги в тенджерата и на слаб огън ги задушете, докато леко омекнат.

Сипете гореща вода и добавете зелето. Варете до готовност на всички зеленчуци. Прибавете рендосания домат и след 5 минути сложете фидето.

Варете до готовност на фидето и махнете от котлона.

Овкусете със сол, черен пипер и нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар